Skicka paket utomlands

Skicka paket utomlands billigt

Det finns en bra tid i online detaljhandeln och vjag handlas över gränserna som aldrig förr. De senaste 25 åren har Internet revolutioned hur vi ser på världen och hur vi interagerar. Nu är det inte nödvändigt att skicka ett brev till andra sidan jordklotet, vi kan istället Skicka ett mail eller följa varandra via sociala medier. Men om vi agerar över gränserna finns det fortfarande ett behov av att skickagränsöverskridande paket, bland annat eftersom vi handlar med varandra via Internet.

Skicka paket utomlands billigt

Sälja varor utomlands från din butik

Om du har en webshop eller annat företag med produkter som också är av intresse för utländska kunder, finns det ingen anledning att begränsa ditt företag till lilla Sverige. Genom att kontakta kunder utanför landets gränser har du möjlighet att utvidga marknaden till hela EU eller kanske hela världen. Detta gör att du kan växa din verksamhet och öka intäkterna. När du skickar paket utomlands inom Europa behöver du inte oroa dig förtullen etc. Om du agerar utanför EU-gränserna måste dina kunder vara medvetna om att de kommer att behöva betala tullen när de får paketen.

Skicka paket utomlands som privatperson

Det är dock inte bara företag som kan behöva skicka paket utomlands. Om du har släktingar utomlands eller om du säljer som privata varor till personer utanför landets gränser, kan du behöva skicka ett paket utomlands.

Oavsett om du skickar ditt paket som en individ eller om du har ett företag, det finns gott om alternativ för att få paketet levereras. Den storskaliga handeln över gränserna innebär att det finns gott om fraktföretag som erbjuder frakt av paket utomlands från Sverige.

Så här skickar du paket utomlands

Men de många olika transportörer gör det också svårt att få en överblick över var frakten är bäst och billigast. Lyckligtvis finns det råd för den utmaningen. Det finns flera sidor på webben som jämför frakt bolagens priser och där du sedan kan köpa en fraktsedel för paketet direkt på hemsidan. Detta sparar dig hela tiden för att sitta och jämföra fraktpriser. En av dessa sidor är webbplatsen Paket.se. På denna sida kan du få en överblick över fraktpriser när du vill skicka paket i Sverige och när du vill skicka paket utomlands – det är enkelt och enkelt!