DHL

DHL Express – när det måste komma fram snabbt

Det finns tider när man verkligen behöver att ens försändelse kommer fram riktigt snabbt, helst igår. Om du känner igen dig så tror vi att DHL Express är en riktigt bra lösning för dig. Denna tjänst som DHL erbjuder till alla gör att ditt paket kommer fram så snabbt det bara går. DHL Express har funnits sedan 60-talet och har därmed lång erfarenhet av att leverera försändelser på kort tid.

Skicka som FÖRETAG här           Skicka som PRIVAT här

Redan nästa dag

När du skickar ett paket med DHL Express kan du lita på att paketet kommer fram nästa möjliga arbetsdag. Skulle du skicka ett vanligt paket inom Sverige utan att välja DHL Express så är leveranstiden upp till 3 vardagar. Så om du verkligen behöver att ditt paket kommer fram så snart som bara möjligt så är det ingen tvekan om att du ska välja DHL Express. Har du istället ett viktigt dokument som måste signeras för hand och så snart som bara möjligt så ska du inte välja den vanliga leveransen, om den ska till ett annat land så kan det ta upp till 12 vardagar innan det är framme. Med DHL Express så är det framme redan nästa arbetsdag.

Företagets dokument eller barnets leksak

DHL Express är inte till för bara företag och viktiga dokument, ibland har man som privatperson också saker som ska komma fram så snabbt som möjligt. T.ex. sista-minuten-presenten eller barnets favoritleksak som man glömde innan man åkte iväg. Oavsett vad du behöver skicka i rekordfart så hjälper DHL Express dig med det. Det är bara att göra din sökning här på vår sida så får du snabbt och smidigt en lista på de fraktalternativ som du kan välja.

Tungt och internationellt

Ska du skicka ett tungt paket så kan även DHL Express vara lösningen för dig. Med vanliga brev har du upp till 2 kg som du kan utnyttja och med vanliga paketlösningen kan du skicka upp till 20 kg. När det kommer till DHL Expresspaket så kan du skicka upp till hela 70 kg istället. Det får plats en hel del mer i DHL Express med andra ord. Det är inte heller bara inrikes som du kan använda tjänsten till, du kan nå hela världen på bara en vardag med DHL Express. Skulle du ha något utöver papper som du ska skicka så kan du behöva fylla i tulldokument, men det är inget som du ska oroa dig över. Vi hjälper dig fylla i dokumentet och gör det lätt att förstå alla detaljer.

Billiga priser

Du kan skicka ditt paket med DHL Express både som en engångsförsändelse men även boka regelbundna försändelser, något som du inte kan göra när du skickar brev med DHL. Så denna tjänst kan vara det perfekta alternativet för dig av flera olika anledningar. Dessutom när du bokar din försändelse genom oss så får du ett billigt pris som vi har förhandlat fram åt dig. Vi kämpar varje dag för att pressa priserna så att våra användare kan få det absolut bästa till det absolut billigaste priset som går. Om du känner att det låter för bra för att vara sant så är du välkommen att göra en sökning på vår sida, du kommer att bli positivt överraskad – och det tar inte mer än någon minut.